X
تبلیغات
شیرینی سرای نارسیس

قالب پرشین بلاگ


شیرینی سرای نارسیس
آموزش تزئینات وپخت انواع شیرینی .دسر وکیک

 

عكس و تصاویر زیبا برای زیباسازی وبلاگ شما -------------- بهاربیست دات كام ------------- BAHAR-20.COM ------------ عكس تصاویر زیباسازی وبلاگ فارسی

دوستان ومشتريان عزيز براي خريد وسفارش شيريني عيد شيريني سراي بهاره

تا۲۹/۱۲/۸۸ تا ساعت ۱۰شب درخدمت شما سروران عزيز مي باشد

جهت رفاه شما عزيزان روز ۴عيد شيريني سراي بهاره با پخت تازه شيريني ها

درخدمت شما عزيزان مي باشد .        

 

بهاربيست                   www.bahar-20.comبهاربيست                   www.bahar-20.comبهاربيست                   www.bahar-20.com

پذيرش انواع  سفارشات جهت كليه مراسمها ،كيك تولد ،كيك عقد

وخنچه (با انتخاب ازآلبوم كيكها مي توان كيك خودرا سفارش دهيد .)

 آمادگي پذيرش پيشنهاد براي افتتاح شعبه دوم درمكان مناسب
هستيم

انجام كليه خدمات وپذيرش سفارش جهت شيريني سراهاي

 سطح شهر با كيفيتي مرغوب ودرجه يك با قيمتي مناسب .

دريافت مرغوبترين  آجيل وشكلات ازشيريني سراي بهاره  

 

مدير :برومند                                    همراه : 09163615525

بهاربيست                   www.bahar-20.com

[ یکشنبه بیست و سوم اسفند 1388 ] [ 9:39 ] [ برومند ]
[ شنبه بیست و دوم اسفند 1388 ] [ 14:3 ] [ برومند ]

 

بهار-بيست دات كام   تصاوير زيبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

PardisFun.Com

مواد لازم:

آرد                                        یک کیلو               روغن جامد یا کره                    400 الی 500 گرم

تخم مرغ                                2 عدد                     شکر                                     200 گرم

شیر به همراه کمی آب              نصف لیوان           هل و وانیل                              به میزان لازم

مواد لازم برای وسط کلمپه:

خرمای بدون هسته                     400 گرم                 مغز گردوی خورد شده               200 گرم

هل، قلمفور و جوزهندی              به میزان لازم            بادیون و زنجبیل                        به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین               به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:

روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان  یا لیوان

 به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط  آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر
قطا ب بپیچید.بهار-بيست دات كام   تصاوير زيبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .بهار-بيست دات كام   تصاوير زيبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط  و با دمای   180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

بهار-بيست دات كام   تصاوير زيبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

[ شنبه بیست و دوم اسفند 1388 ] [ 9:11 ] [ برومند ]
[ دوشنبه هفدهم اسفند 1388 ] [ 13:43 ] [ برومند ]
آلبوم كيك

بيشتر اين كيكها قابل سفارش بوده مي توان بادادن شماره كيك  ،نوع ،ابعاد واندازه آن كيك را براي كليه مراسمهاي خود سفارش دهيد .

البنته لازم به ذكر است كه فعلا سفارش درسطح استان لرستان مقدور مي باشد .دراسرع وقت امكان پذيرش سفارش درسطح كشور با زمان اندك جهت رفاه شما عزيزان ميسر مي گردد.

  كيكهاي عقد

عکس شماره 1

 

عکس شماره ۲

عکس شماره 3

 

عکس شماره 4

 

عکس شماره 5

 

عکس شماره 6

 

عکس شماره 7

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه هفدهم اسفند 1388 ] [ 11:40 ] [ برومند ]

براي تغيير نماي ظاهري شمع‌هاي ساده روش‌هاي مختلفي وجود دارد.

 

روش‌هاي مختلفي مانند اجراي تكنيك‌هاي رنگ‌آميزي و همچنين استفاده از لوازم مختلف تزئيني مصنوعي و طبيعي مانند تور، روبان، صدف، گل خشك و غيره؛ ولي راه‌هاي ديگري نيز براي اين منظور مي‌توان به‌كار برد.

يكي از اين راه‌ها ايجاد نمايي از سنگ مرمر با تكنيك لايه‌گذاري روي شمع‌هاي ساده است.

پس اگر شمع ساده‌اي به رنگ سفيد خريده‌ايد يا اينكه خودتان شمعي قالبي درست كرده‌ايد و حالا مي‌خواهيد نماي آن را با روش خاصي تغيير دهيد، تكنيك زيباي مرمر را انتخاب كنيد.

مواد لازم

  • شمع قالبي كروي‌شكل
  • پوست‌كن
  • 4 عدد كاسه گود فلزي
  • رنگ پودري به رنگ‌هاي صورتي، سفيد و آبي

طرز تهيه

1) ابتدا 4 ظرف توگرد فلزي متناسب با ابعاد شمع آماده كنيد و داخل هركدام مقداري پارافين جامد بريزيد، به اندازه‌اي كه پس از آب‌شدن پارافين، با فروكردن شمع داخل ظرف، تمام سطح شمع را پارافين مايع دربر گيرد.

حالا پارافين موجود در 3 ظرف را با اضافه‌كردن هريك از رنگ‌هاي سفيد، آبي و صورتي به صورت مجزا، رنگ كنيد. پارافين ظرف چهارم را همان‌طور بي‌رنگ باقي بگذاريد. هريك از ظرف‌هاي حاوي پارافين را به‌طور مستقيم يا غيرمستقيم حرارت داده و آنها را مايع كنيد؛

سپس شمع را از قسمت سر فتيله با دست گرفته و تمام سطح آن را داخل پارافين آب شده صورتي‌رنگ فرو كنيد و چند لحظه نگه‌داريد. پس از آن، شمع را بيرون آورده و 2 تا 3 دقيقه كنار بگذاريد تا كاملا سرد شود.

2) حالا شمع را – كه با لايه‌اي از پارافين صورتي پوشيده شده است – سه بار در پارافين سفيد مايع، 3 دفعه در پارافين آبي ذوب شده، 3 بار در پارافين سفيد و در نهايت يك‌بار در پارافين صورتي فرو كنيد.

توجه داشته باشيد پس از هربار فرو بردن شمع در پارافين، مدت 2 الي 3 دقيقه صبر كنيد تا لايه پارافين رنگي به اصطلاح خود را بگيرد. سپس دوباره مرحله بعدي را انجام دهيد.

3) به اين ترتيب، شما مجددا شمعي صورتي‌رنگ در اختيار داريد كه براي آنكه راحت‌تر روي سطحي صاف مانند ميز قرار گيرد، لازم است قسمت انتهايي آن را با چاقو ببريد.

4) سطح شمع را كه با لايه‌هاي رنگي مختلف پوشيده شده است – با استفاده از انگشتان شست - خوب فشار دهيد تا لايه‌ها فشرده‌تر شده و بيشتر به هم بچسبند.

5) در اين مرحله از پوست‌كن استفاده كرده و شروع به كندن لايه نازكي از سطح شمع – آن هم در بعضي قسمت‌ها به صورت منقطع – كنيد. اين كار را مانند پوست‌گرفتن يك پرتقال انجام دهيد.

سپس جهت پوست‌كن را تغيير داده و آن را از بالا به پايين حركت دهيد البته پوست‌كندن در اين مرحله نيز مانند قبل بايد به صورت منقطع انجام گيرد.

به اين صورت، لايه‌هاي مختلف زيرين با رنگ‌هاي متفاوت و فرم‌هاي گوناگون ظاهر شده و حالتي شبيه به سنگ مرمر روي شمع ايجاد مي‌شود.

6) در پايان، ظرف حاوي پارافين بي‌رنگ را حرارت داده و پس از آب‌شدن آن، شمع نما مرمر را داخل پارافين بي‌رنگ فرو كنيد.

به اين ترتيب، تمام فرورفتگي‌ها و برجستگي‌هايي كه بر اثر كاربرد پوست‌كن روي سطح شمع به‌وجود آمده است، به‌طور يكنواخت و بدون ايجاد تغيير در نماي طرح‌دار شمع با لايه‌اي از پارافين پوشيده مي‌شود.


ادامه مطلب
[ یکشنبه شانزدهم اسفند 1388 ] [ 13:35 ] [ برومند ]

 
 
 
 
 
 
 

وسایل لازم:

- پارافین مایع

- آب

- گلیسیرین

- رنگ پودری پارچه

- لوازم تزیینی

- لیوان پایه بلند

- طلق

- فتیله

مراحل انجام كار:

1- عروسك و یا هر وسیله تزیینی دیگری را كه در اختیار دارید ته ظرف قرار دهید (سعی كنید كه از اشیای سبك و پلاستیكی استفاده نكنید.)

2- روی عروسك را با گلیسیرین بپوشانید، به طوری كه سه چهارم ظرف با گلیسیرین پر شود.

3- یك چهارم استكان آب را با مقدار بسیار كمی از رنگ پودری پارچه مخلوط كنید و روی گلیسیرین بریزید( به ارتفاع 2 سانتی متر)

4- مقداری پارافین مایع را روی آب بریزید ( به ارتفاع 1 سانت) سپسفتیله را روی شمع قرار دهید.
 
 
رنگ آمیزی تخم مرغ سفره هفت سین
مواد لازم:
* تخم مرغهاي پخته سفت شده به مقدار دلخواه
*مقوا
* چسب مايع بي رنگ
* رنگ اكريليك و قلم مو
* مداد و پاك كن


* نكته مهم:
اگر مي خواهيد رنگ زمينه رامطابق رنگ طبيعي پوست تخم مرغ، سفيد يا قهوه اي انتخاب كنيد، دقت كنيد از تخم مرغهاي معمولي استفاده كنيد. براي اينكه رنگهاي ديگر را در زمينه به كار ببريد، تخم مرغ را با رنگ غليظ، رنگ كنيد و بگذاريد خشك شود. نقاشي كردن روي تخم مرغ دشواراست زيرا بايد تمام جهات آ ن را رنگ كنيد، براي اين كار مي توانيد از يك مقواي لوله شده استفاده كنيد و تخم مرغ را روي آن قرار داده و پس از رنگ آميزي و خشك شدن يك طرف ، آن را به طرف ديگر بچرخانيد يا مي توانيد از جبعه تخم مرغ استفاده كنيد و پس از رنگ آميزي و خشك شدن نيمه بالاي آن، تخم مرغ را برگردانيد و طرف ديگر را رنگ كنيد.همانطور كه درعكس روبرو مشاهده مي كنيد، مي توانيد به سليقه خودتان، ابتدا روي تخم مرغ بامداد طرح بكشيد و سپس با رنگ آكريليك طراحي هاي روي زمينه را رنگ كنيد. همچنين مي توانيد روي مقوا شكلهاي مختلفي بكشيد، سپس آنها را بريده و با چسب مايع بي رنگ روي تخم مرغ بچسبانيد.

نمونه هایی ازسفره هفت سین عید

 


ادامه مطلب
[ یکشنبه شانزدهم اسفند 1388 ] [ 13:33 ] [ برومند ]
سلام با نزديك شدن به فصل بهارو عيد وسفره عيد  مطالب جالبي گذاشتم حتما ببينيد .

طریقه سبزکردن سبزه ی عید نوروز

************************

 برای سبز کردن عدس ، گندم ، ماش ، جو باید ۱۵ روز به عید مانده اقدام کرد.

ابتدا هر کدام را که خواستید سبز کنید( بطور مثال عدس) عدس را داخل یک کاسه بریزید و

روی آن آب بریزید ، تا اندازه ی که ۵-۶ سانت آب ،روی عدس ها را بگیرد و دو روز عدس را

خیس  کنید و در این مدت روزی دو بارآب آن را عوض کنید تا نترشد . فراموش نکنید ، جایی که

ظرف عدس را قرار می دهید سرد باشد تا از ترش شدن عدس جلوگیری شود.

وقتی عدس جوانه زد ، آن را در صافی بریزید و داخل یک دستمال نخی نازک  کاملاً خیس

 بریزید و دستمال را در یک ظرف  قرار دهید و روزی دو سه بار با اسپری آب، دستمال را خیس

 کنید وآب اضافی ظرف را خارج کنید . دقت کنید که فقط عدس ها مرطوب شود و آب اضافی در

ظرف نماند چون باعث ترش شدن عدس می شود. وقتی عدس کمی ریشه زد آن را درون ظرفی

که در نظر گرفته اید که داخل سفره ی هفت سین قرار دهید ، بریزید(بهتر است مقدار عدس نسبتاً

زیاد باشد تا سبزه ی شما پرپشت شود وسبزه کچل نشود)و روی عدس را با یک دستمال

مرطوب بپوشانید و در جای خنک گذاشته وروزی چند بار روی دستمال نخی را اسپری کنید و آب

 اضافی ظرف را کاملاً خارج کنید تا نترشد .وقتی عدس ها ساقه دار شد ، دستمال را بردارید و

روزی یکی دوبارروی ساقه های عدس را اسپری کنید و آب اضافی ظرف سبزه را حتماً خارج

 کنید.وقتی سبزه ها حدوداً۴-۵ سانت شد شیر آب رابا فشار کم باز کنید وظرف سبزه راکمی مایل

زیر آب بگیرید و آهسته اجازه دهید تا ریشه ی سبزه شسته و مرطوب شود، آب ته ظرف را کاملاً

خارج کنید تا سبزه ی شما ترشیده و خراب نشود.مراقب باشید تمام عدس ها داخل ظرف شویی یا..

نریزد .

وبلوگ ماری - Mari

نکات خیلی مهم

۱-در تمام مراحل از آب سرد استفاده کنید.

۲-از ابتدای کار، ظرف را در هوای خنک قرار دهید تا زمان تحویل سال که می خواهید در سفره

قراردهید.اگرمسافرت رفتید،سبزه رامیتوانید دریخچال نگهداری کنید چون هم خنک است وهم مرطوب.

البته اگردوشاخه ی برق یخچال را ازپیریزبرق خارج نکرده باشید .

۳-دستمالی که می خواهید به کار ببرید باید نخی باشد تا زود خشک نشود ، چون اگر جنس آن از

نایلن و ... باشد زود خشک میشود.

[ یکشنبه شانزدهم اسفند 1388 ] [ 10:22 ] [ برومند ]


مواد لازم براي درست كردن يك سبد:

- يك برش مقطعي به قطر 5/1سانتي‌متر از قسمت گردن كدو حلوايي
- يك عدد گريپ فروت بزرگ
- تعدادي خلال دندان
- يك چاقوي تيز

طرز كار:

1- ابتدا با يك عدد چاقوي نوك‌تيز شروع به بريدن پوست گريپ فروت از قسمت سر آن كنيد؛ به صورتي كه پوست آن – مانند تصوير - به تكه نواري به عرض نيم تا يك سانتي‌متر تبديل شود.


2- براي آماده كردن پايه اين سبد، برش كدو حلوايي را روي سطح صافي قرار داده و با فروكردن چوب‌هاي خلال دندان در دور تا دور آن، حصاري از خلال دندان ايجاد كنيد.

نكته يك:
براي آنكه بافت سبد به خوبي انجام گيرد، تعداد خلال دندان‌ها را فرد انتخاب كنيد.

نكته 2:
خلال‌ها را به يك اندازه در كدو فرو كنيد تا طول خلال‌ها با هم برابر باشد.

3- بعد از آنكه پايه‌هاي خلالي آماده شدند، با استفاده از پوست نواري گريپ فروت، شروع به بافتن سبد كنيد.

براي اين منظور ابتدا سر نوار را با استفاده از يكي از خلال‌ها به كدو حلوايي محكم كرده، سپس به صورت يكي در ميان، يكي از پشت و يكي از روي خلال‌ها رد كنيد تا يك رديف كامل شود.


رديف بعد را نيز از بالاي نوار بافته شده رديف اول به صورت برعكس انجام دهيد؛ به اين معنا كه اگر رديف اول نوار از پشت خلال دندان رد شده، اين بار بايد از روي خلال عبور كند. اين كار را آن‌قدر ادامه دهيد تا تمام طول خلال دندان را پوست بافته شده گريپ فروت دربر بگيرد.

در پايان انتهاي نوار پوستي را با استفاده از سر يكي از خلال‌ها در جاي خود ثابت نگه داريد.


حالا سبد آماده است و همان‌طور كه پيش از اين نيز اشاره شد، شما مي‌توانيد از آن به عنوان ظرفي براي دانه‌هاي انار و ازگيل استفاده كنيد.
[ یکشنبه شانزدهم اسفند 1388 ] [ 9:45 ] [ برومند ]

                                

مواد لازم : 
پكتين  10 گرم
پودر تارتار  10 گرم
گلوكز مايع  100 گرم
شكر  450 گرم
آب  500 ميلي ليتر
شكر اضافي  12 گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز  به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا پكتين را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا شكر در آن حل شود.

سپس گلوكز مايع را به مواد روي حرارت مي افزاييم. بعد از چند دقيقه پودر تارتار را در كمي آب سرد حل كرده و به باقي مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا مواد به جوش آيد و غليظ شود. براي تعيين غلظت مي توانيم مقداري از مواد را در يك ظرف بريزيم. اگر مواد سريعا بسته شد، يعني غليظ شده است.

در اين مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را مي افزاييم.

سپس در سيني تقريبا گودي كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمي آب ) پوشانده ايم ، مي ريزيم و با قالب مخصوص آن را قالب مي زنيم.

بعد از اين در فر قرار مي دهيم و دوباره روي سطح پاستيل ها را با شكر نم دار مي پوشانيم.

30 دقيقه صبر مي كنيم تا پاستيل ها آماده شود.

[ یکشنبه شانزدهم اسفند 1388 ] [ 9:34 ] [ برومند ]

مواد لازم :

تخم مرغ :4 عدد

آرد سفید :300گرم

شکر :300گرم

سیب درختی رنده شده :دو لیوان

روغن :یک سوم لیوان

آب گرم :چهار قاشق غذا خوری

گردو ریز شده :100 گرم

بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری

وانیل :یک قاشق چایخوری

دارچین :یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن می کنیم .

آرد وبیکینگ پودر دارچین را مخلوط می کنیم وسه بار الک می کنیم .

تخم مرغ ها ردر هوای محیط قرار می دهیم تا به دمای محیط برسند .

حالا تخم مرغ ها را با شکر حدود ده دقیقه با همزن برقی می زنیم تا کشدار وکرم رنگ بشه .

سپس روعن و آب  را هم اضافه می کنیم وحدود دو دقیقه دیگه  به هم می زنیم .حالا همزن را کنار می گذاریم وبا لیسک مخلوط آرد وبیکینگ پودر ودارچین  را به تدریج اضافه می کنیم .وبه صورت دورانی وبه آرامی به هم می زنیم تا آرد تموم بشه .

در آخر سیب رنده شده وگردو ریز شده (گردو باید ریز باشه ولی نه به حالت پودر شده به طوریکه دندونگیر باشه ) را هم اضافه می کنیم ویک دور هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط بشوند .(سیب ممکنه کمی تغییر رنگ بده که اشکالی نداره

مواد را در قالب از قبل چرب شده می ریزیم وآن را در طبقه وسط فر قرار می دهیم .بهتره کیک با حرارت ملایم وبه مدت طولانی پخته بشه .من با حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت وربع درست کردم ...شما حدود ۴۵ دقیقه زمان بدهید وبعد در فر را باز کنید وبا چنگال کیک را را امتحان کنید واگه به چنگال چسبید حدودده دقیقه دیگه به آن زمان بدهید واگه لازم شد تجدید کنید تا زمانی که کیک پخته بشه . 

لطفا بعد از پخته شدن کامل کیک قالب را می گذاریم تا در هوای اتاق به آرامی سرد بشه(اگه بخواهید وقتی داغ هست کیک را از قالب خارج کنید ممکنه کیکتون خورد بشه ) وبعد قالب را برمی گردانیم .وبه دلخواه تزیین می کنیم .بسیار خوشمزه هست

[ شنبه پانزدهم اسفند 1388 ] [ 14:38 ] [ برومند ]
 

كیك سیب به سبك هلندی را تجربه كنید.

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

کیک سیب

                                                                   

 

 

 

 

 

مواد لازم برای 12 تا 16 قطعه مربع شكل:

تخم مرغ                                  2 عدد

شكر                                      175 گرم

وانیل                                     نصف قاشق چایخوری

كره                                        85 گرم

شیر                                       75 میلی گرم

آرد                                        125 گرم

دارچین                                   نصف قاشق چایخوری

بیكینگ پودر                            2 قاشق چایخوری

خامه                                     75 میلی گرم

سیب                                     2 عدد

 طرز تهیه: 

1- فر را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد، یا شماره ی 4 گاز، گرم كنید.

2- تخم مرغ ، شكر و وانیل را در یك كاسه بزرگ آن قدر هم بزنید تا مایه ی خمیری سفت و ضخیمی به دست آید.

3- كره را با شیر در یك قابلمه حرارت دهید. سپس آن را درون مایه ی تخم مرغی بالا بریزید و هم بزنید.

4- آرد، دارچین و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و به آرامی داخل مخلوط بالا بریزید.

5- مخلوط را درون قالب کیک‌ چرب شده بریزید و سطح آن را صاف كنید.

یک برش از کیک سیب

6- سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا كرده و به برش های نازك تقسیم كنید. سپس آن ها را روی خمیر كیك بچینید (موقع چیدن به ته فرو می روند).

7- یك قاشق چایخوری شكر روی خمیر كیك بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فر حرارت دهید.

8- سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد كاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید یا تا زمانی كه مایه كیك بالا بیاید و طلایی رنگ شود.

9- كیك را از فر خارج كرده و بگذارید در قالب سرد شود. سپس آن را به قطعات مربع شكل تقسیم كنید و همرا با خامه میل كنید.

[ شنبه پانزدهم اسفند 1388 ] [ 14:0 ] [ برومند ]

کيک زنجبيلي

 

 

تصاوير زيباسازی وبلاگ ، عروسك ياهو ، متحرك             www.bahar-20.comتصاوير زيباسازی وبلاگ ، عروسك ياهو ، متحرك             www.bahar-20.comتغذيه وسلامت

كيك زنجبيلي خوشمزه و تند را امتحان کنيد.

زمان تهيه: 20 دقيقه

زمان پخت: 65 دقيقه

 مواد لازم براي 8 تا 10 تكه:

روغن                               مقداري براي چرب كردن

آرد                                   225 گرم

پودر زنجبيل                       يك قاشق چايخوري

جوش شيرين                       يك قاشق چايخوري

تخم مرغ                             يك عدد هم زده

شكر                                   115 گرم

كره                                     60 گرم

شربت طلايي (آب قند)        115 گرم

شير                                   225 ميلي گرم

 طرز تهيه:

1- فر گاز را روي 150 درجه سانتي گراد يا درجه 2 از قبل گرم كنيد.

 2- يك قالب كيك به اندازه 18 در 25 را چرب كنيد و كاغذ مخصوص كيك پزي را داخل آن قرار دهيد.

در يك كاسه، آرد، زنجبيل و جوش شيرين را با هم الك كنيد، داخل تخم مرغ بريزيد، سپس شكر را به آن اضافه كرده، خوب هم زنيد.

 3- در يك قابلمه كوچك كره و شربت طلايي (آب قند) را ريخته، بگذاريد خوب ذوب شوند. سپس آن را از روي حرارت برداشته، داخل شير بريزيد و خوب هم بزنيد.

 4- مخلوط شير را به آرامي داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بريزيد و خوب هم بزنيد تا تركيب نرم و رواني به دست آيد. مايه آماده شده را درون قالب‌ها بريزيد.

 5- مخلوط را يك ساعت يا تا زماني كه شروع به جمع شدن از كناره‌ هاي كيك كند، حرارت دهيد.

 6- كيك را از قالب بيرون آورده، بگذاريد خنك شود.

 7- كيك را به قطعات مختلف تقسيم كرده و ميل كنيد. 

[ شنبه پانزدهم اسفند 1388 ] [ 9:32 ] [ برومند ]

 

 مواد لازم:
آب پرتقال=نصف لیوان
آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش=کمی
خامه=25 گرم

 


ادامه مطلب
[ جمعه چهاردهم اسفند 1388 ] [ 13:54 ] [ برومند ]

[ چهارشنبه دوازدهم اسفند 1388 ] [ 14:38 ] [ برومند ]
چاپ ارسال به دوست
مواد لازم:

شکلات کوبیده شده ۳۵۰ گرم،
▪ شیر ۲۵۰ میلی لیتر،
▪ كرم بستنی ۲۵۰ میلی لیتر
▪ وانیل ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ زرده تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکر طلا یی ۲۵ گرم

 طرز تهیه :

۲۵۰ گرم شكلات را روی حرارت ملایم ذوب می كنیم. شیر، كرم بستنی و وانیل را می جوشانیم.زرده تخم مرغ و شكر را با همزن آنقدر هم می زنیم تا كمرنگ شود. شیر جوشانده شده را كم كم اضافه می كنیم سپس مخلوط را در ماهیتابه روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا به قاشق بچسبد. كستارد را به شكلات ذوب شده بیافزایید و خوب مخلوط كنید و بگذارید سرد شود. سپس در قالب ریخته و به مدت ۲-۳ ساعت داخل فریزر میگذاریم وقتی قطور و نیمه یخزده شد آن را از فریزر خارج كرده و به آرامی با همزن مخلوط می كنیم. بعد بقیه شكلاتها را روی بستنی می ریزیم و هم می زنیم و دوباره برای ۱-۲ ساعت دیگر داخل فریزر می گذاریم تا كاملا یخ بزند . سپس می توانید با تزیینات مختلف سرو كنید.

[ چهارشنبه دوازدهم اسفند 1388 ] [ 13:40 ] [ برومند ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دراين وبلاگ سعي مي شود با آموزش شيريني حرفه ای وخانگي وانواع دسر وشكلات وكيك وتزئينات ودكوراسيون منزل .اتاق خواب کودک .حمام و...كمكي به دوستان وخوانندگان عزيز بشود .
امکانات وب

تبادل لینک

خرید بک لینک