قالب پرشین بلاگ


شیرینی سرای نارسیس
آموزش تزئینات وپخت انواع شیرینی .دسر وکیک

دستور تهیه پنكیك خانگی بسیار راحت و خوشمزه!

تهیه این پنكیك‌ سالم خانگی، بسیار راحت است و آرد، تخم‌مرغ و كره از جمله مواد اصلی آن می‌باشد.

تهیه این پنكیك‌ سالم خانگی، بسیار راحت است و آرد، تخم‌مرغ و كره از جمله مواد اصلی آن می‌باشد.
 

زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
 
مواد لازم برای 4- 3 نفر:
آرد: 5/1 پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق غذاخوری
شكر: ‌یك قاشق غذاخوری
نمك: ‌نصف قاشق چای‌خوری
شیر: یك و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: یك عدد
كره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق
 
طرز تهیه:
• شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.
 
• تخم‌مرغ، كره وشیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یك همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.
 
• در یك تابه نچسب، كره را ذوب كنید.
 
• یك چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیك را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.
 
• همین كار را با مابقی مایه انجام دهید.
 
• تعداد پنكیك تهیه شده 4 عدد می‌باشد.


ادامه مطلب
[ سه شنبه بیست و پنجم خرداد 1389 ] [ 13:34 ] [ برومند ]

دستور تهیه کرم پفی برای تزیین رویه کیک!

می توان این رویه را برای تزیین انواع کیک استفاده نمود.
 

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 3 عدد          شکر 4/3 فنجان        نمک مقداری         آب 3/1 فنجان        پودر وانیل خالص 4/1 قاشق چای خوری
 
دستور تهیه خامه پفی روی کیک

طرز تهیه:
در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.
[ سه شنبه بیست و پنجم خرداد 1389 ] [ 11:52 ] [ برومند ]

خیار شور به سبک آمریکایی

این خیارشور ترد، کمی شیرین و کمی ترش، بسیار خوشمزه ونیرو بخش است. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه می‌کنیم همراه ما این خیارشور بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
 

طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی:

مدت زمان تهیه: 60 دقیقه

مدت زمان سرد کردن: 3 تا 24 ساعت
 
مواد لازم:

12 فنجان خیار کوچک برش ضخیم داده شده (در حدود 4 عدد)

2 عدد پیاز حلقه شده نازک

2 قاشق غذا خوری نمک پاک شده

4 تا 5 فنجان یخ خرد شده

3 فنجان شکر دانه دانه

3 فنجان سرکه سیب

2 قاشق غذا خوری دانه‌های خردل

2 چای خوری دانه‌های کرفس

4 عدد زنجبیل تازه ورقه شده ضخیم  
 
1. خیار شور:
 

این ترشی ترد، کمی شیرین و کمی ترش بسیار خوشمزه است که کام شما را به هیجان خواهد ‌آورد. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه می‌کنیم همراه ما این ترشی بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

2. انتخاب خیار


خیار‌های مناسب را انتخاب کنید و آنها را به خوبی شستشو دهید. خیارهایی را انتخاب کنید که سبز، سفت و بدون لک باشد.
 
 
3. اضافه کردن نمک و حلقه های پیاز
 
 
 نمک باعث دو رنگه شدن خیارها می‌شود و جلوه ای ابری به آن می‌دهد.
 
4.سرد و سنگین 
 
 
 
در یک کاسه بزرگ خیارها، نمک و پیاز را به آرامی بریزید و بعد آنها را به یک آبکش انتقال دهید، که در یک کاسه قرار گرفته باشد. آنها را در یخ به صورت لایه لایه بخوابانید. روی آن یک بشقاب سنگین بگذارید و برای یک شب یا 24 ساعت آن را به همین طریق نگه دارید.
 
5. آماده سازی شربت 
 
 
هنگامیکه خیارها در یخ می‌باشند شما شربت را تهیه کنید. این کار برای دادن مزه انتهایی به خیارها می‌باشد.برای تهیه شربت آن، در یک قابلمه مناسب شکر، دانه‌های خردل، دانه‌های کرفس و زنجبیل را مخلوط کنید. آن را حرارت دهید تا به جوش آید، حرارت را کاهش دهید و بگذارید 3 دقیقه بدون درپوش بجوشد. آن را از حرارت بردارید و بگذارید خنک شود درب آن را ببندید و بگذارید کاملا سرد شود تا برای بقیه کار آماده شود.
 
6. اضافه کردن شربت:
 
 
وقتی که خیارها کاملا سرد شد، آبکش را از کاسه خارج کنید تا خیارها از آب جدا شود. خیارها را به ظرفی دیگر انتقال دهید. شربت تهیه شده را توسط یک صافی پارچه‌ای به خیارها اضافه کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید. سپس آن را از حرارت بردارید. بهتر است از یک صافی استفاده کنید تا چاشنی شما از منافذ آن عبور نکند و تنها عصاره آن به ترشی شما افزوده شود. برای نتیجه بهتر از صافی پارچه‌ای استفاده کنید.
 
7. حرارت دادن به خیارها
 
 
خیارها را حرارت دهید و اجازه دهید تا بجوشد. گهگاه آن را هم بزنید و مراقب پخت آن باشید.
 
8. ریختن خیارها در بطری 
 
با یک ملاقه خیارها را وارد بطری‌های مورد نظر ضد عفونی شده کنید. البته کمی از سر آن خالی نگه دارید. روی خیار‌ها باید با شربت داغ پوشیده شود. لبه‌های بطری را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. درپوش آن را بگذارید، باید کاملا بسته باشد. آنها را در یخچال به صورت وارونه قرار دهید.

ارزش غذایی:

- کالری: 0

- چربی اشباع شده: 0

- چربی اشباع نشده: 0

- کلسترول: 0

- سدیم: 291 mg

- هیدرات کربن: 9 گرم

- قند: 8 گرم

- فیبر: 0

- پروتئین: 0

- ویتامین c: 0

- کلسیم: 0

- آهن: 0

*درصد ارزشهای روزانه برمبنای 2000 کالری می‌باشد
[ سه شنبه بیست و پنجم خرداد 1389 ] [ 11:50 ] [ برومند ]

fooman-kooloocheh

 
مواد لازم :

1 کیلو گرم آرد

220 گرم روغن جامد ذوب شده

200 میلی لیتر آب ولرم

200 میلیلیتر ماست

185 گرم شکر

5 عدد تخم مرغ

2/1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق سوپخوری مخمر

8/1 قاشق چایخوری وانیل

1 قاشق ماست خوری بکینگ پودر

مواد داخل کلوچه :

3 پیمانه گردو پودر شده

1 عدد جوز هندی

1 قاشق چایخوری دارچین

400 گرم پودر شکر

 

 طرز تهیه :
ابتدا مخمر و 1 قاشق غذا خوری شکر و آب را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم سپس در ظرفی روغن و ماست و 4 عدد از تخم مرغها را همراه وانیل و شکر کاملا مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کرده وسپس بکینگ پودر را همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و کم کم آن را به مواد اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید سپس خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم . در ظرف دیگری تمام مواد میانی کلوچه را مخلوط کرده و از خمیر مقداری بر داشته وآن را در دست پهن کرده و از مواد درون آن قرار داده و اطراف خمیر را همانند بقچه می بندیم و آن را با وردنه پهن می کنیم (خیلی نازک) و روی آن را با مهر شکل دار می کنیم و در فر که کف آن ظرف آب – جوش قرار داده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 سانتی گراد قرار می دهیم (لازم به ذکر است روی کلوچه را با برس به زرده تخم مرغ زده شده و دانه های کنجد و یا خرفه آغشته کرده و در فر قرار می دهیم) .

[ یکشنبه بیست و سوم خرداد 1389 ] [ 9:0 ] [ برومند ]

 

 
 

مواد لازم :

آرد

200 گرم

تخم مرغ

4عدد

ماست

يك فنجان

شكر

يك فنجان

كره يا روغن

50 گرم

بيكينگ پودر

يك قاشق چايخوري

پوست رنده شده ليمو

يك قاشق چايخوري

طرز تهيه :

كره و يا روغن را با شكر كمي نرم كنيد. سپس زرده تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد و مرتب آن را به هم بزنيد تا مايع نرم و

 لطيفي به دست آيد. ماست و پوست ليموي رنده شده را نيز به آن اضافه كنيد. كم كم آرد مخلوط شده با بيكينگ پودر را به وسيله

الك به مايع اضافه كنيد و آرام آن را مخلوط كنيد. سفيده ها را هم آنقدر هم بزنيد، تا كاملاً سفت شود. آن را هم به مايه كيك اضافه

كرده و به حالت دوراني و آرام مخلوط كنيد و آن را در قالب چرب و آردي بريزيد و قالب را در وسط فر 350 درجه فارنهايت حرارت قرار

دهيد تا به مدت يك ساعت پخته و طلايي شود. سپس كيك را از فر خارج كرده و آن را روي توري سيمي برگردانيد تا خنك شود و

بعد روي كيك را با پودر قند تزئين كنيد.

[ یکشنبه بیست و سوم خرداد 1389 ] [ 8:56 ] [ برومند ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دراين وبلاگ سعي مي شود با آموزش شيريني حرفه ای وخانگي وانواع دسر وشكلات وكيك وتزئينات ودكوراسيون منزل .اتاق خواب کودک .حمام و...كمكي به دوستان وخوانندگان عزيز بشود .
امکانات وب

تبادل لینک

خرید بک لینک