X
تبلیغات
شیرینی سرای نارسیس

قالب پرشین بلاگ


شیرینی سرای نارسیس
آموزش تزئینات وپخت انواع شیرینی .دسر وکیک

شیرینی ها

برای تهیه یک کیک یا شیرینی خوب، باید مواد اولیه مهمی را که برای این کار استفاده می شوند بشناسیم.

 1- جوش شیرین

نام شیمیایی آن بی کربنات سدیم است. جوش شیرین یکی از هوادهنده های شیمیایی است. هوادهنده شیمیایی ماده ای است که در اثر حرارت تجزیه می شود و گازی متصاعد می کند که این گاز باعث پوکی نان و شیرینی می شود. دو مولکول جوش شیرین در اثر حرارت، یک مولکول CO2 یا گاز کربنیک تولید می کند.

جوش شیرین علاوه بر هوادهی، به علت قلیایی کردن محیط، باعث خنثی شدن اسیدیته مواد اولیه شده و هم چنین رنگ شیرینی و یا بیسکویت را تیره تر می  کند.

 2- بیکینگ پودر

یکی دیگر از هوادهنده های شیمیایی است. بیکینگ پودر مخلوطی از یک سوم جوش شیرین و حدود یک سوم اسید ضعیف مثل کرم تارتار، اسید تارتاریک و یا سایر اسیدهای مجاز و یک سوم هم نشاسته ذرت و یا نشاسته گندم می باشد.

نشاسته در حالت عادی به هنگام نگه داری بیکینگ پودر به مدت زیاد، از ترکیب اسید و جوش شیرین جلوگیری می کند.

چرا جوش شیرین را همراه یک اسید ضعیف در بیکینگ پودر قرار می دهند؟

وقتی دو مولکول جوش شیرین در اثر حرارت تجزیه می شود، یک مولکول Co2 تولید می کند. برای ایجاد گاز به مقدار بیش تر، جوش شیرین را در مجاورت اسید ضعیف قرار می دهند تا در اثر حرارت تمام گاز کربنیک جوش شیرین آزاد شود.

هوادهنده شیمیایی در شیرینی پزی ماده ای است که در اثر حرارت تجزیه می شود و گازی متصاعد می کند که این گاز باعث پوکی نان و شیرینی می شود.

3- نمک میوه

مخلوط جوش شیرین و جوهر لیمو (اسید سیتریک) به همراه شکر می باشد که برای هوادهی کیک های لقمه ای به کار می رود.

 4- آگار آگار

آگار آگار یا پودر ژله، ماده خشک و جذب کننده ی رطوبت است که از جلبک های قرمز دریایی استخراج می شود. آگار در حدود 30 تا 50 برابر وزن خود قدرت جذب آب را دارد، بنابراین از ژل کننده های بسیار قوی است که بیش تر به مصارف قنادی می رسد.

 5- ژلاتین

ژلاتین به طور طبیعی وجود ندارد، بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن حیوانات (گاو) به دست می آید. ژلاتین دارای 84 درصد پروتئین است.

ژلاتین در هنگام نگه داری، رطوبت جذب می کند، لذا بایستی در محل خشک و خنک نگه داری شود. چنان چه رطوبت ژلاتین از 16 درصد افزایش یابد، قارچ و کپک بر روی آن رشد خواهند کرد و مصرف آن خالی از خطر نخواهد بود.

این ماده تا 10 برابر وزن خود آب جذب می کند و بیش تر از آگار آگار مصرف خانگی دارد.

[ یکشنبه نهم مرداد 1390 ] [ 10:24 ] [ برومند ]


 این دسر و یا بهتر است بگوییم این شیرینی برای این روزهای سال که انبه به راحتی در اختیار همه است، بسیار مناسب می‌باشد ...


تارت انبه

مواد لازم

کره                      120 گرم

آرد سفید             220 گرم

انبه                       دو عدد

تخم‌مرغ                یک عدد

بیکینگ‌پودر            نصف قاشق چای‌خوری

پودر قند                سه قاشق سوپ‌خوری

آب انبه                 یک و نیم پیمانه

پودر ژلاتین            یک قاشق سوپ‌خوری

 طرز تهیه

آرد و کره را با نوک انگشتان هم زده، سپس پودر قند و بیکینگ‌پودر را با آن مخلوط کرده و بعد تخم‌مرغ را اضافه و هم زده تا خمیر یک‌دستی به دست آید.

این خمیر را به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس در قالب، پهن کرده و در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

زمانی که خنک شد تکه‌های انبه را روی آن چیده، آب انبه و ژلاتین را مخلوط کرده روی آن بریزید تا سفت شود.

[ یکشنبه نهم مرداد 1390 ] [ 10:20 ] [ برومند ]

کیک با تزئین فوندانت

مواد لازم:

تخم مرغ   5 عدد

شکر    200 گرم

آب   20 میلی لیتر(1 قاشق سوپ خوری)

آرد    210 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری

 روش تهیه:

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سفیده را با شکر بزنید تا شکر خوب حل شود.

سپس زرده را به مواد بیفزایید.

حالا آب را اضافه نمایید.

آن گاه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه نمایید.

مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر گرم شده با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد قرار دهید.

بعد از پخته شدن، وسط آن را با خامه و روی آن را با فوندانت تزئین کنید.

 

طرز تهیه ی خمیر فوندانت

مواد لازم:

شکر     یک قاشق چای خوری سرپُر

پودرژلاتین    3 قاشق چای خوری

آب      3 قاشق چای خوری

گلیسیرین خوراکی  2 قاشق چای خوری

گلوکز    2 قاشق چای خوری

پودر قند الک شده ی نرم  480 گرم

 

طرز تهیه:

پودر ژلاتین و شکر را کاملا با هم مخلوط کرده، آب را روی آن ریخته، هم بزنید و به صورت بن ماری گرم کنید تا کاملا صاف شده و دانه های ژلاتین کاملا حل شوند.

 

گلیسیرین خوراکی و گلوکز را هم مخلوط کرده، مواد را وسط پودر قند الک شده ی درون کاسه ریخته، با قاشق چوبی هم زده سپس با دست کاملا ورز دهید تا به صورت خمیر سفید یک دستی در آید.

 

خمیر را به هر چند رنگی که لازم دارید تقسیم کرده، در صورت دلخواه اسانس بزنید(اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطح کاری که پودر قند پاشیده اید به ضخامت 2 میلی متر پهن کرده و آن را روی کیک بیندازید.

 

* نکته:

خمیر حاصل از این مقدار مواد اولیه برای روکش کردن یک کیک گرد به قطر 23 سانتی متر و ارتفاع 8 سانتی متر کافی است

[ یکشنبه نهم مرداد 1390 ] [ 10:20 ] [ برومند ]

ترکیبات این کیک خوش مزه؛ پوست رنده شده ی لیمو، آرد، بیکینگ پودر، کره، شکر و تخم مرغ است.

کیک

 مواد لازم جهت تهیه کیک:

پوست رنده شده لیمو        1 لیمو

آب لیموی تازه                   1 قاشق غذاخوری

آرد الک شده                     175 گرم

بیکینگ پودر                      1 قاشق چای خوری

کره                                   175 گرم

شکر                                 175 گرم

تخم مرغ                           3 عدد

مخلوط لیمو و تخم مرغ

 

مواد لازم جهت تهیه کرم لیمو:

لیموی بزرگ و آبدار          1 عدد

 

شکر                               75 گرم

تخم مرغ                         2 عدد

کره                                50 گرم 

برای رویه کیک:

پوست خلال شده           یک لیموی بزرگ

خاک قند                        50 گرم 

آب لیموی تازه                 2 تا 3 قاشق چای خوری

روش تهیه:

درجه فر را روی 170 درجه سانتی گراد یا 325 درجه ی فارنهایت تنظیم نمایید تا فضای داخل فر گرم شود. تمامی ترکیبات کیک را داخل یک ظرف بریزید و به هم بزنید. برای این کار بهتر است از یک همزن برقی استفاده نمایید.

 وقتی محتویات درون ظرف کاملا یک دست شدند، ترکیب تهیه شده را به دو میزان برابر داخل دو ظرف بریرید و آن ها را درون فر قرار دهید، تا به مدت 35 دقیقه بپزند(کیک ها باید تا مدتی بپزند که وقتی با انگشت به آرامی به وسط آن ها ضربه بزنید کیک ها حالت فنری و ارتجاعی داشته باشند).

 زمانی که کیک ها در حال پختن هستند، کرم لیمو را تهیه نمایید. شکر و پوست لیموهای رنده شده را داخل ظرفی بریزید. تخم مرغ ها را با آب لیمو کاملا به هم بزنید و سپس آن ها را به شکر و پوست لیموی رنده شده، اضافه کنید. کره را به تکه های کوچک برش زده و به ترکیبات بیفزایید.

 سپس ظرف را روی ماهیتابه ای که درون آن آب به آرامی در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب محتویات داخل کاسه را به هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. این کار حدود 20 دقیقه طول می کشد . در تمام این مدت می بایست مرتب محتویات داخل ظرف را به هم بزنید.

 وقتی که کیک ها پخته شدند، آن ها را از فر خارج کنید و  بعد از گذشت 30 دقیقه، آن ها را از ظرف های خود خارج کرده، روی ظرف های مشبک قرار دهید تا کاملا سرد شوند.

 بعد از این که کاملا سرد شدند آن ها را به دقت به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید. بهتر است برای این کار از یک چاقوی تیز دندانه دار استفاده نمایید. حالا کرم را به میزان زیاد روی سطح کیک ها بمالید و آن ها را به صورت همبرگر روی هم قرار دهید.

 برای تهیه خامه:

ابتدا پوست لیمو را خلال کنید. بهتر است خلال های پوست لیمو بلند و فردار باشند. خاک قند را الک کنید. آب لیمو را به آرامی به آن اضافه کرده، هم بزنید تا مایع غلیظ و یکدستی تهیه شود.

آن را 5 دقیقه در جایی قرار دهید. سپس آن را روی کیک ها بریزید. ممکن است مقداری از آن از گوشه های کیک پایین بریزد. خلال های باریک و بلند پوست لیمو را روی کیک بریزید. بگذارید تا کیک شما برای نیم ساعت به همین حالت بماند تا خامه روی کیک خودش را بگیرد.

کیک شما آماده سرو است، نوش جان بفرمایید!

[ یکشنبه نهم مرداد 1390 ] [ 10:17 ] [ برومند ]
طرز تهیه شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی یکی از شیرینیهای خوشمزه وباماندگاری خوب و طرز تهیه آسان می باشد که قصد دارم برای شما آموزش دهم.

[تصویر: 65zfnm.jpg]



مواد لازم

پودر شکر200گرم

روغن قنادی200گرم

آرد سفید۴۰۰گرم


روغن مایه50گرم


وانیل.پودر هل.پودر کاکائو.مقداری

طرز تهیه:


پودر شکروروغن را باهمزن میزنیم تاکاملا سفید شود وانیل پودر هل رااضافه می کنیم مرحله بعد آرد اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد روغن مایه را میریزیم خمیر باید تااندازه ای نرم شود که بتوانیم آن راباقیف بزنیم اگر سفت بود کمی روغن مایه نیز اضافه میکنیم رنگ شیرینی بهشتی هم بستگی به سلیقه خودمان دارد که از پودر کاکائو وزعفران می توانیم استفاده کنیم خمر که آماده شد داخل قیف ریخته وبا کمی فاصله از هم داخل دیس زده وروی آن را با کنجد خلال پسته یا سیاهدانه تزئین مکنیم وداخل فر بادرجه 200قرار میدهیم زمان پخت حدود 15دقیقه میباشد
[ یکشنبه بیست و ششم اردیبهشت 1389 ] [ 13:50 ] [ برومند ]
 
[تصویر: 1264778273.jpg]



ستاره های دارچینی -- نوعی شیرینی آلمانی


مواد لازم

دو و یک چهارم پیمانه پودر قند (کمی هم بیشتر واسه اینکه خمیر را روش باز کنید)
۱۵ انس بادوم نصف شده كه پوستش روش هنز تقریبا میشه چهار و نیم پیمانه
یک و یک چارم ق چ دارچین پدرش
سه تا سفیده تخم مرغه كه تو حرارت اتاق نگه داری شدن
دو ق چ رنده پوست لیمو

طرز تهیه

پودر قند یا پودر شکر را الک کنید --
--
نصف پیمانه از پودر قند را كه الک کردید با سه قاشق سر پر از بادوم هم و همه دارچین ها بریزید تو فود پروسسور و حسابی خورد کنید كه بیشترشون پودر بشن ولی چند تا تیکه های درشت تر توشون باشن--سفیده های تخم مرغ را تو ی کاسه بزرگ و تمیز بزنید با میکسر رویه سرعت بالا تا برای تقریبا یک دقیقه
--کم کم بقییه پودر قند ها را همینطور كه دارید میزنید تخم مرغ هارا به کاسه تخم مرغها اظافه کنید تا اینکه سفیده ها کمی غلیظ بشن و کرم مانند بشن و کمی سفت بشن این کار ۲ دقیقه طول میکشه
--دو سوم پیمانه از این مرنگ را بری تزین روش کنار بزارید --(همون چیزی كه با سفیده تخم مرغ و اینا درست کردید)

--حالا ان مخلوط پدر بادوم ها و رنده پست لیمو را بریزید داخل ان یک سوم مرنگ كه نگه داشته بودید و به آرامی مخلوط کنید در این مرحله خمیر شما کمی سفت میشه
فر را رویه ۲۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید ته دو تا ظرف شیری پزی را لایه ای از کاغذ محافظ بزارید
رویه میز کارتون را یه لایه کاغذ محافظ بزارید و کمی از پودر قند یا پودر شکر بریزید --این برای اینه كه خمیر را كه باز میکنید به سطح میزتون نچسبه --
حالا خمیر را رویه میز باز کنید با وردنه رویه خمیر کمی پدر قند بریزید و رویه ان را ی لایه دیگه از کاغذ محافظ بزارید و و خمیر را بینه ان دوتا کاغذ به ضخامت یک چارم اینچ باز کنید
-- بیسکویت هارا با یک قالب ستاره شکل قالب بزنید از ان مرنگ كه کنار گذشته بودید سفیده تخم مرغها او اینها رویه هر کدوم از این ستاره هابمالید و مواظب باشید كه مرگ از رویه بیسکویت نریزه پائین روش را با بادوم تز این کنید به صورتیکه تو عکس میبینید
--بیسکویت هارا بزارید تو فر تا موقعی كه زیرشون بشه طلای روشن و مرنگ صفت و کرسپی بشه تقریبا ۳۰ دقیقه
--فر را خاموش کنید و درش را باز بزارید تا حرارت ازش خارج بشه به این ترتیب بیسکویت حا را داخل فر خشک کنید برای ۱۰ دقیقه

چند نکته

--خمیر این بیسکویت را میتونید فریز کنید بینه دوتا کاغذ محافظ برای ۲ هفته
-- بیسکویت های حاضر شده را میتونید برای ده روز تو یه ظرف در بسته نگه دارید



[ یکشنبه بیست و ششم اردیبهشت 1389 ] [ 13:47 ] [ برومند ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دراين وبلاگ سعي مي شود با آموزش شيريني حرفه ای وخانگي وانواع دسر وشكلات وكيك وتزئينات ودكوراسيون منزل .اتاق خواب کودک .حمام و...كمكي به دوستان وخوانندگان عزيز بشود .
امکانات وب

تبادل لینک

خرید بک لینک